Barça

“El penal? No hi ha cap dubte”

Confiat. Solari diu que el penal a Casemiro va ser clar, llança pilotes fora en la polèmica que s’ha generat per l’actitud de Bale i demana centrar l’atenció en el partit d’aquesta nit, on espera que el seu equip repeteixi el rendiment de l’anada

Santiago Hernán Solari, el tècnic del Madrid, va intentar ahir sense èxit centrar l’actualitat en el clàssic d’aquesta nit. “Estem davant de la tornada d’unes semifinals de la copa, d’un partit molt maco”, va emfatitzar. “Hem de jugar com en el darrer tram de l’anada. Vam tenir continuïtat i ocasions per assolir un resultat favorable”, va afegir. La realitat, però, és que l’actualitat del Madrid està ara centrada en el polèmic penal de València i en Bale, que no va celebrar el gol de la victòria. “No hi ha cap dubte respecte del penal de l’altre dia per qualsevol que conegui la regla 12. Tots ens fiquem amb els àrbitres quan fallen perquè és part d’aquest món, però ficar-nos-hi quan encerten... Deixem-los tranquils”, va opinar l’argentí, que va esquivar com va poder totes les preguntes que li van fer sobre Bale. “Entenc que poseu les mirades on considereu, però nosaltres estem centrats en el més important, a estar units per passar a la final. No puc estar en la perifèria de les anècdotes. Hi ha molts llocs on mirar, llocs bonics, però nosaltres escollim centrar-nos en el partit”. En aquest sentit, i per tornar a centrar l’atenció en el clàssic, Solari va enviar un missatge a l’afició del Madrid, clau per assolir el bitllet per a la final: “Demano que vinguin tots. L’afició és el nostre únic titular indiscutible.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)