Barça

Cillessen i Arthur, convocats per demà

Llista de 19 jugadors. El porter holandès i el migcampista brasiler han rebut l’alta mèdica i viatjaran demà a Madrid. Valverde però, s’endú tres porters ja que també ha citat Iñaki Peña, del filial

Ernesto Valverde acaba de donar a conèixer la llista de convocats per al partit de demà al Santiago Bernabéu i les grans novetats són Jasper Cillessen i Arthur, que han rebut també l’alta mèdica. En la llista, això sí, hi ha tres porters –Ter Stegen i Iñaki Peña, del filial–, així que faltarà veure si l’holandès finalment forma part de l’equip. En tot cas, n’haurà de descartar un ja que la convocatòria és de 19 jugadors. La completen Semedo, Piqué, Rakitic, Busquets, Coutinho, Luis Suárez, Messi, Dembélé, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Sergi Roberto, Aleñá, Arturo Vidal i Umtiti. Per lesió en queden fora Vermaelen i Rafinha i per decisió tècnica, com ve sent ja habitual, Murillo, Boateng i també Todibo, fitxatges d’hivern, més Samper.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)