Barça

Puigdemont, Laporta i Bartomeu celebren la llibertat de Rosell

Barça. Tots tres expressen la seva satisfacció per la decisió de l’Audiència Nacional de deixar lliure, sense fiança, l’expresident blaugrana i Joan Besolí mentre duri el seu judici

Després de la decisió del tribunal de l’Audiència Nacional de deixar en llibertat condicional, sense fiança, Sandro Rosell i el seu soci, Joan Besolí, les reaccions no s’han fet esperar. Algunes de les més destacades són les del president de la Generalitat en l’exili, Carles Puigdemont, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i l’expresident del club blaugrana, Joan Laporta, que s’han manifestat a través de Twitter.

Puigdemont ha aprofitat per mostrar-se crític amb el sistema judicial espanyol: “Molt content per en Sandro i la seva família. Entristit de veure la impunitat d’una jutgessa que ha robat la llibertat a una persona amb bases tan i tan febles. Per sort, han aturat els peus a l’escamot de togues embogides que buscava escarni i venjança. Que sigui premonitori.”

Bartomeu, que va rellevar Rosell a la presidència del Barça el mes de gener de 2014, ha expressat la seva satisfacció: “Per fi s’acaba una situació totalment injusta per al @sandrorosell i el Joan Besolí, de 21 mesos de presó provisional. En llibertat i envoltats dels seus, podran defensar millor la seva innocència.”

Laporta, per la seva banda, no ha amagat la seva alegria per la família de Sandro: “Ja era hora que la jutgessa dictés la llibertat condicional que allibera a @sandrorosell d’una presó preventiva desproporcionadament injusta. Me n’alegro per ell i la seva família”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)