Barça

Un Barça pragmàtic goleja el Madrid (0-3) i assoleix el billet per a la gran final de la copa

6a final seguida. Suárez, amb dues dianes, i Varane, en pròpia porteria, fan els gols dels blaugrana, que tot i patir en el primer temps han aprofitat la seva major efectivitat per vèncer amb contundència

El Barça disputarà la seva sisena final seguida de la copa després de golejar el Madrid per 0-3, amb dues dianes de Luis Suárez i una de Varane en pròpia porteria. Tot i no signar un partit especialment brillant, els blaugrana han aprofitat la seva major efectivitat per superar els blancs amb rotunditat.

El guió del primer temps ha estat el previst, amb el Barça dominant la possessió i el Madrid ben posicionat, esperant qualsevol recuperació per sortir al contraatac, aprofitant la verticalitat de Vinicius. I el pla, amb un Barça massa horitzontal i lent en la circulació, ha afavorit al Madrid, que ha generat força més perill que els blaugrana. La primera ocasió ha estat per a Vinicius, que en el minut 19, sol a la frontal, ha xutat per damunt del travesser. Tot seguit, ha estat el torn de Lucas Vázquez, que després d’un refús de Ter Stegen, i amb la porteria desprotegida, no ha estat capaç d’engaltar bé la pilota (23’). La següent gran oportunitat ha estat per a Benzema, que tot sol davant Ter Stegen ha xutat al cos del porter (37’). I només un minut després el perill l’ha dut Vinicius, que ha fallat una ocasió claríssima després d’una centrada de Reguilón.

20 minuts màgics

Amb la represa s’ha mantingut el mateix escenari, tot i que a diferència del primer temps el Barça ha començat a generar perill. La primera rematada blaugrana de tot el partit l’ha fet Piqué, amb el cap i desviada (49’). I la primera entre els tres pals ha acabat al fons de les xarxes. La jugada l’ha iniciat Jordi Alba amb una assistència a l’espai per a Dembélé, que ha arribat fins la línia de fons i ha fet la passada enrere per a Luis Suárez, que ha marcat amb un xut al primer pal (50’). El Madrid ha reaccionat bé, però Reguilón ha topat amb un gran Ter Stegen, mentre que Vinicius, després d’una jugada individual espectacular, ha xutat massa creuat. El Barça, en canvi, no ha perdonat en la seva següent arribada, una centrada de Dembélé que Varane ha convertit en gol en intentar refusar la pilota (69’). I tot seguit ha arribat la sentència, un penal de Casemiro a Luis Suárez que l’uruguaià ha transformat a l’estil Panenka (72’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)