Barça

Tebas: “Piqué és un gran futbolista però un mal jurista”

Resposta a les declaracions sobre els presos polítics. El president de LaLiga assegura que no n’hi ha i respon al central blaugrana que “de justícia n’entén poc”

Al president de LaLiga, Javier Tebas, no li han agradat les declaracions de Gerard Piqué, que ahir, després del partit al Bernabéu, va lamentar que les televisions espanyoles parlessin més del VAR que del judici als presos polítics. Així li ha respòs Tebas: “Gerard és un bon futbolista, un gran central, però de justícia i aquest temes n’entén poc. En aquest país no hi ha presos polítics, hi ha gent que va intentar cometre un delicte de rebel·lió segons la fiscalia, i se’ls està jutjant per això. Gran futbolista, gran organitzador de competicions, però mal jurista”. Les declaracions completes de Piqué havien estat: “Si les càmeres de les televisions espanyoles que esteu aquí dediquéssiu més temps al judici que hi ha dels presos polítics, que és superinjust, i la gent d’Espanya pogués veure una mica més el que passa, enlloc de parlar del VAR, aniríem una mica millor com a país”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)