Barça

El València serà el rival del Barça a la final de copa

Copa. Un gol de Rodrigo Moreno rubrica l’accés del conjunt de Marcelino García Toral

El València serà el proper 25 de maig al Benito Villamarín per batre’s amb el Barça en una final de copa que finalment no tindrà amfitrió. El Betis s’hi ha quedat a les portes tot i un partit competit a Mestalla, amb una primera meitat en què els de Quique Setién han aconseguit implementar el seu segell i fins i tot han obligat el porter del València, Jaume Domènech, a intervenir en dues ocasions, primer desviant a córner una falta ben botada per Lo Celso i després avortant una violenta rematada de Jesé.

Però tot i la incomoditat d’alguns passatges del partit, el València ha trobat en la represa el gol que li posava en safata la final, amb una incursió de Piccini, que ha filtrat una pilota perquè Gameiro, en condicions de xutar, li donés el gol fet a Rodrigo Moreno. Malgrat els intents a la desesperada del Betis, ja no hi ha hagut gir argumental d’última hora per a una semifinal que permet Mestalla tornar a somiar en gran.

La del 25 serà la quarta final entre el Barça i el València, amb un balanç fins ara de dues guanyades pel conjunt blaugrana (1952 i 1971) i una pels valencians (1954).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)