Barça

El Barça, rei dels clàssics

Domini culer. Els blaugrana manen en el balanç històric amb 96 victòries per 95 del Real Madrid. Aquest any, global de 10 gols a 2 en quatre partits

Segon cara a cara en els últims quatre dies al Santiago Bernabéu i segona victòria del Barça. Amb la d’ahir són ja onze les vegades que el conjunt blaugrana ha guanyat a territori blanc en l’última dècada.

Ernesto Valverde volia fugir del confort de l’estadística en les hores prèvies al clàssic, però els números parlen per si sols. Hegemonia culer al Bernabéu en els últims deu anys i domini aclaparador també en els quatre clàssics jugats aquesta temporada. El balanç ho diu tot: tres victòries del Barça (5-1, 0-3 i 0-1) i un empat (1-1). Un global demolidor de 10-2.

En una mateixa setmana el Barça ha eliminat el Madrid de la copa i li ha donat segurament l’estocada definitiva a la lliga. El 0-1 d’ahir, a més, té premi doble perquè a part dels tres punts, amb aquest triomf el Barça supera el Real Madrid en nombre de victòries en els clàssics: 96 victòries del Barça per 95 del Madrid, i 51 empats, en els 242 duels directes jugats en tota la història. El Barça no dominava en aquest registre des del 1932, fa ara 87 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)