Barça

El partit imperial de Piqué desespera tot el Bernabéu

Líder. El català, xiulat cada cop que tocava la pilota, es va multiplicar per frenar els blancs

Gerard Piqué està en un moment de forma espectacular. És l’autèntic líder de la defensa. La seva actuació al Santiago Bernabéu va ser memorable. Imperial. Va desesperar el Santiago Bernabéu, que el xiulava cada cop que tocava la pilota. Si en aquest estadi ja se solen acarnissar amb ell, les últimes declaracions defensant els presos polítics encara van provocar que l’afició madridista el rebés amb més ràbia que de costum. Abans del descans, i quan el públic xiulava després de la petita picabaralla entre Messi i Sergio Ramos per l’agressió d’aquest a l’argentí, Piqué es va dirigir a la grada, fent gestos amb la mà. El defensa ja va haver d’aguantar insults de molt mal gust en el partit de la copa del Rei.

Però segur que el que més mal va fer als madridistes va ser veure com va frustrar totes i cada una de les jugades de perill blanques. Va anar per terra en el minut 20 per tapar un xut de Modric i tant per dalt com per baix va refusar moltíssimes centrades. Piqué va liderar la defensa amb solvència i al costat va tenir la gran ajuda de Lenglet, que va fer un partit per emmarcar. Les dades de tots dos són espectaculars. Piqué va recuperar i va refusar onze pilotes mentre que el francès en va recuperar vuit i en va refusar deu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)