Barça

Samper rescindeix contracte i s’acomiadarà demà en roda de premsa

Marxa al Vissel Kobe. El Barça fa oficial l’acord per rescindir el contracte amb el migcampista barceloní, que signarà pel conjunt japonès, on juguen Andrés Iniesta i David Villa

Sergi Samper ja no és jugador del Barça. Així ho ha anunciat aquest matí el club blaugrana, que ha arribat a un acord amb el migcampista barceloní per rescindir-li el contracte que acabava a final de temporada. Samper s’acomiadarà demà en una roda de premsa a la ciutat esportiva (13 hores) i marxarà cap al Japó per signar pel Vissel Kobe, que entrena Juanma Lillo i on compartirà vestidor amb els exblaugrana Andrés Iniesta i David Villa. Segons algunes informacions, podria signar per quatre temporades amb el conjunt japonès, que tot just aquest cap de setmana va disputar la segona jornada de lliga. Amb 24 anys, aquesta era la primera temporada que Samper tenia al primer equip blaugrana però no ha pogut esquivar les lesions, que venen marcant la seva carrera en els últims anys, i només ha pogut jugar un partit, de copa al camp de la Cultural Leonesa, on es va lesionar a la mitja hora de joc. En total, només ha pogut actuar en 13 partits amb el primer equip del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)