Barça

Samper: “Vull tornar a jugar i disfrutar del futbol”

Comiat emotiu. El migcampista català confirma que marxa al Vissel Kobe perquè Iniesta, Piqué i els responsables del club japonès l’han engrescat molt amb el projecte esportiu

Sergi Samper va arribar al FC Barcelona amb sis anys i avui al migdia ha posat punt i final a la seva etapa al club blaugrana amb 24. Avui a la nit ja marxa cap al Japó perquè s’incorpora al Vissel Kobe, on coincidirà amb Iniesta i David Villa. Precisament, el manxec ha estat, juntament amb Piqué, una de les persones clau que l’han convençut perquè accepti la proposta japonesa. “L’Andrés ha estat clau. Em va explicar el projecte i em va dir que ell estava il·lusionat hi anés. El Gerard també va ser el primer a trucar-me.” Samper ha reconegut que la decisió pot semblar que l’ha pres de manera “precipitada” però a la vegada “molt meditada”. El català ha explicat que té ganes de tornar a sentir-se futbolista. “Vull tornar a jugar i disfrutar del futbol. Es un projecte sòlid, ambiciós, i m’han dit que volen que sigui una peça clau i t’il·lusiones. Volen jugar amb estil Barça.”.

Samper ha reconegut que les lesions l’han “perjudicat” en la seva carrera esportiva i que està convençut que sense aquestes, molt possiblement li hagués anat tot millor. El jugador ha recordat que el Barça es i “sempre” serà casa seva i ha assegurat que cal seguir confiant en la gent de la casa.

Sergi Samper ha dit adeu entre aplaudiments i agraint la feina i totes les mostres de suport que ha rebut durant tots aquests anys en el club. No s’ha oblidat de ningú. Des d’empleats, recuperadors, entrenadors, ajudants, companys, directives, i, com no, de la seva família i de l’afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)