Barça

Baixes pensant en el Lió

Rotacions meditades. Valverde dona descans a 14 futbolistes importants de la plantilla amb la intenció que reposin les cames de cara a la tornada dels vuitens de la Champions

Ernesto Valverde ja pensa en l’Olympique de Lió. Tot i que encara falta una setmana, el tècnic blaugrana té el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions marcat al calendari i per això ha donat descans a 14 futbolistes de la plantilla de cara a la final de la supercopa de Catalunya que es disputa aquesta tarda. Marc-André ter Stegen, Nelson Semedo, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Philippe Coutinho, Luis Suárez, Leo Messi, Ousmane Dembélé, Clément Lenglet, Jordi Alba, Sergi Roberto i Arturo Vidal no van participar, amb permís de l’entrenador, en l’entrenament d’ahir i no seran avui a la gespa de la Nova Creu Alta, com tampoc hi serà Arthur, que sí que es va entrenar. Així, Valverde dona descans a homes amb molta càrrega de partits, sobretot després d’unes últimes setmanes amb compromisos molt exigents. La intenció és que aquests futbolistes, amb qui el tècnic formarà l’onze que jugarà contra el Lió, arribin amb les piles carregades al partit del Camp Nou per aconseguir el pas a quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)