Barça

Bartomeu: “Hem de preparar el Barça sense Messi, però encara queda Leo per estona”

Confiat. El president del Barça celebra l’eliminació del Madrid de la Champions perquè “així tenim un rival fort menys” però no creu que la davallada blanca tingui relació amb l’aparició del VAR

Josep Maria Bartomeu ha repassat l’actualitat del Barça i del futbol en una entrevista al programa Aquí, Cuní de SER Catalunya. El president blaugrana considera que l’eliminació del Madrid als vuitens de la Champions a mans de l’Ajax és una bona notícia pel Barça perquè “així tenim un rival fort menys” tot i que avisa que “primer hem de passat nosaltres contra l’Olympique de Lió”. Bartomeu, però, no vol establir un lligam entre l’aparició del VAR i la davallada dels blancs. “En el món de l’esport, a vegades perds i a vegades guanyes”, ha assegurat el president blaugrana, que ha confessat que va parlar amb Frenkie de Jong després del triomf de l’Ajax al Bernabéu: “Estava molt content.”

Josep Maria Bartomeu assegura que el club es marca guanyar el triplet com a objectiu perquè “tots estem molt motivats per guanyar-ho tot” però assegura que “no ens veig guanyadors perquè queda molt per jugar”. Bartomeu ha explicat que durant el mes de març començarà la planificació de la propera temporada i ha admès que “el nom de De Ligt serà sobre la taula”. De cara a la propera temporada, i sobre la possible sortida d’Ivan Rakitic, una pe+a vital per a Valverde, Bartomeu ha advertit que “la prioritat és sempre el criteri esportiu, no el financer”. Sobre una possible renovació del croat, ha afirmat que “el club no té aquesta prioritat” perquè té contracte. En referència al futur, el president blaugrana també ha assegurat que el club ha d’avançar-se a la retirada de Leo Messi. “No cal que l’afició s’imagini el Barça sense Messi, però el club s’ha d’anar preparant el Barça sense Messi”, ha dit Bartomeu, tot i que creu que “hi ha Messi per estona”.

Feliç per Rosell

Bartomeu ha celebrat, durant la conversa, la posada en llibertat sense fiança de l’expresident del Barça Sandro Rosell. “El vaig veure molt animat, molt sencer i amb l’objectiu clar de defensar la seva inocencia”, diu Bartomeu, de la qual està “convençut”.

A més, el president del Barça ha donat suport a les paraules de Gerard Piqué sobre el judici al procés que va dir al Santiago Bernabéu: “Em sembla bé que doni la eva opinió i, a més, jo vaig dir el mateix uns dies abans.”

Bartomeu també es fa referir al judici pel cas Neymar-DIS, i va descartar un pacte. “Anirem a defensar la inocència del club”, va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)