Barça

El Barça-Atlético ja té data i hora

Horaris. El partit contra l’equip de Simeone, que podria ser decisiu pel títol de lliga, es jugarà el dissabte 6 d’abril a les 20.45 hores; també es coneixen la data i l’hora del derbi contra l’Espanyol i el Vila-real

La lliga es podria decidir el dissabte 6 d’abril. Serà aquell dia quan s’enfrontin, segons ha anunciat aquesta tarda LaLiga, el Barça-Atlético, que disputaran el partit corresponent a la jornada 31 a partir de les 20.45 hores al Camp Nou. Actualment, el Barça és líder de la classificació amb set punts d’avantatge sobre el conjunt de Diego Simeone.

El Barça també coneix l’horari dels partits contra l’Espanyol i el Vila-real. El derbi contra l’equip de Rubi es jugarà el proper dissabte 30 de març a les 16.15 hores al Camp Nou, mentre que els d’Ernesto Valverde visitaran l’estadi de La Ceràmica el dimarts 2 d’abril a partir de les 21 hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)