Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del Barça

“Ha estat una bona prova. Marxo content”

Tot i recordar que l’objectiu era aconseguir el títol, Ernesto Valverde es va mostrar ahir satisfet amb el partit contra el Girona, perquè considera que va ser una prova satisfactòria per veure en acció els jugadors menys habituals. “La idea era fer jugar plegats futbolistes amb menys minuts i talents del filial. El Girona ha vingut amb força titulars i això ens ha anat bé, ja que he pogut calibrar rendiments del que podria passar en la competició oficial”, va explicar Valverde, que va admetre que Todibo, debutant ahir, va haver de ser substituït perquè estava esgotat. “L’objectiu era que acumulés minuts. Feia molt de temps que no jugava i, és clar, ha anat una mica perdut. Ha tingut problemes musculars i hem decidit substituir-lo.”

Qüestionat sobre l’ensorrament del Real Madrid, Valverde va reiterar que el Barça només ha de pensar en ell mateix, i no en cap altre equip, i va qualificar la desfeta dels blancs contra l’Ajax de bon avís. “Tenien un resultat favorable i han caigut. Nosaltres vam empatar a Lió, així que crec que ens pot servir com una molt bona lliçó.”

MOLT DE COMPTE

“L’eliminació del Madrid és un bon avís. Nosaltres no tenim un resultat favorable”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)