Barça

Piqué li diu a Millo “mentider i manipulador”

Judici del Procés. El central del Barça, que ha sortit en defensa de Jordi Cuixart, i l’ex delegat del Govern a Catalunya s’han intercanviat retrets a través de les xarxes socials

Després de les seves sàvies paraules en la zona mixta del Santiago Bernabéu ara fa uns dies, avui Gerard Piqué ha tornat a fer referència al Judici del Procés. Ho ha fet responent a l’ex delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo. El central blaugrana l’acusa de mentider i manipulador.

Millo va publicar un fragment d’un vídeo on apareixia Jordi Cuixart dirigint-se a la gent concentrada davant la Conselleria d’Economia de la Generalitat el 20 de setembre del 2017. Un vídeo fragmentat, editat i descontextualitzat que indueix a l’equívoc. Avui Piqué ha respòs a Millo adjuntat el vídeo en la seva totalitat en el seu compte de tuiter i on es pot veure al president d’Omnium Cultural demanant a la gent que habilitessin un passadís per tal que pogués marxar la comitiva judicial que es trobava en aquells moments a l’interior de la Conselleria. “Pel nostre coneixement @EnricMillo, tu sí que menteixes i manipules els vídeos”, ha piulat Piqué.

“Gràcies, Gerard, per la teva solidaritat amb en Jordi Cuixart. La família d’Omnium t’estem molt agraïts pel compromís amb els drets i les llibertats”, ha respòs Omnium també via tuiter.

Enric Millo ha replicat posteriorment a Piqué: “No difamis el meu nom home, Gerard Piqué. Jo no t’he insultat mai per la teva manera de pensar. Tu demostres ara intransigència amb qui pensa diferent que tu, i voluntat de generar odi contra mi. Dir la veritat és el millor camí per defensar la llibertat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)