Barça

“Menystenir el Rayo es el primer pas per no guanyar”

Valverde en 9 frases

PARTIT TRAMPA?: “Guanyar costa molt i quan s’aproxima el final de temporada encara més perquè queda menys i els equips han de complir els seus objectius. Menystenir el Rayo es el primer pas per no guanyar”.

PIQUÉ, TEMPORADA I DESCANS: “Està fent una gran temporada. Ara mateix està a un nivell altíssim. Durant la setmana ha descansat, ha jugat molt però ja no té càrrega de la selecció. Ja veurem demà.”.

ROTACIONS PENSANT EN LA CHAMPIONS?: “Es possible que hi hagi algun canvi però venim d’una setmana neta i tenim quatre dies de marge.”.

EL FUTBOL FEMENÍ: “En el món del futbol s’estan fent passos importants. Es imparable, el futbol femení ja està aquí. Només cal veure com s’ha omplert San Mamés, el Wanda o l’any passat en la champions aquí. S’estan fent molts passos i a una velocitat increïble. Amb el temps potser hi ha alguna dona entrenant aquí l’equip masculí. Sobre els comentaris masclistes, es un tema més d’educació personal.”.

EL RETORN DE MESSI A LA SELECCIÓ: “Que tornaria ho sabíem tots, tard o d’hora. Ho veig amb naturalitat i no em preocupa.”.

LA CRISI DEL MADRID: “Ens ho mirem des de la distància més absoluta i amb respecte. Sabem que en una setmana a un equip li poden canviar les coses. No hi ha res més a dir.”.

LA LLUITA PEL TÍTOL DE LLIGA: “No descarto el Madrid per respecte i per matemàtiques. Queden 36 punts per jugar-se.”.

ESTAT D’UMTITI: “Cada dia està més confiat. Porta temps sense jugar de manera continuada però va entrant. Tenim ganes que recuperi el seu millor nivell. Està bé, entrenant, perfecte.”.

ESTAT D’EUFÒRIA AL BARÇA?: “La gent ha d’il·lusionar-se amb nosaltres, amb el joc, els resultats però hem de ser prudents. En la Champions han passat quatre que van quedar segons de grup i un dels primers, el Porto, per un penal. Que no ens passi a nosaltres.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)