Barça

Gerard Piqué torna a replicar Enric Millo

Nou capítol. “La teva resposta ha estat eliminar el vídeo manipulat. La veritat no s’esborra”, li diu el central blaugrana a l’exdelegat del govern espanyol a Catalunya

Després que dijous Gerard Piqué acusés Enric Millo de mentir i de manipular, i que l’exdelegat del govern espanyol a Catalunya respongués també al central blaugrana –Millo havia penjat un fragment d’un vídeo de Jordi Cuixart del 20 de setembre a la Conselleria d’Economia de la Generalitat amb unes paraules tretes de context i Piqué va penjar el vídeo sencer–, avui s’ha viscut un nou capítol d’aquest episodi. I és que Piqué, també a través d’una piulada a Twitter, ha tornat a replicar Enric Millo, que s’havia queixat que TV3 no fes menció ahir a la resposta que li havia donat a Piqué. “La teva resposta ha estat eliminar el vídeo manipulat. La veritat no s’esborra”, li ha etzibat Piqué.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)