Barça

Luis Enrique confirma l’episodi de tensió amb Messi en l’inici del 2015

La crisi d’Anoeta. En una entrevista a la TDT de Catalunya Ràdio, l’extècnic blaugrana no amaga que va viure algun moment complicat amb l’argentí després d’aquella derrota en el primer partit de l’any 2015, tot i que destaca que només pot parlar “meravelles” d’ell

“Fins que es va solucionar tot hi va haver un temps de tensió, que jo no vaig buscar sense cap dubte, però que va aparèixer i que vaig haver de gestionar, però a dia d’avui només puc parlar meravelles de Leo Messi”. Així es refereix Luis Enrique, en una entrevista a la TDT de Catalunya Ràdio –demà a les 5 de la tarda es podrà escoltar sencera– sobre la situació que va viure amb el crac argentí les primeres setmanes del 2015, després d’aquella derrota a Anoeta, que va desembocar en un incident entre tècnic i jugador, que es va acabar solucionant, i en una crisi institucional, amb el desenllaç final, això sí, del triplet.

En l’entrevista, el tècnic asturià, que va guanyar 9 títols en les tres temporades a la banqueta del Barça, també parla de la seva marxa: “Al principi de la tercera temporada ja vaig comunicar al club que em busqués un substitut. De manera egoista, jo ja no tenia més energia per donar, i després pensava que aquest grup tan especial de jugadors per mi hauria estat molt fàcil renovar, amb un contracte bestial. Però si soc honest, crec que el jugador necessita que vingui algú altre a explicar-li la història d’una altra manera. Crec que arriba un moment en què el missatge, si n’hi ha, s’esgota i s’ha de canviar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)