Barça

Èxit total de la jornada ‘Barça, Femení, Plural’

Dia Internacional de la Dona. Amb l’acte, impulsat pel grup Edelmira Calvetó i consistent en diverses xerrades i ponències, el Barça ha donat visibilitat al paper de la dona a través de l’esport

El Barça ha celebrat el Dia Internacional de la Dona amb la jornada Barça: Femení, Plural, consistent en una sèrie de xerrades i ponències, amb l’objectiu de donar visibilitat a la dona a través de l’esport, valorant l’aportació dels esports amateur i destacant també la potència de la marca en femení. El president, Josep Maria Bartomeu, i la responsable del futbol femení i primera secretària de la història de la junta directiva, Maria Teixidor, han inaugurat la jornada, que ha comptat, entre d’altres, amb la presència de la plantilla del primer equip de futbol femení. Algunes de les seves integrants de fet, com dues de les capitanes, Sandra Paños i Alexia Putellas, a més de Guillermo Amor, responsable de les relacions institucionals del club, han participat en una xerrada per exposar les seves experiències. Alexia Putellas ha volgut destacar la implicació del club en l’esport femení: “El Barça va ser pioner en invertir en aquesta secció i això va motivar altres clubs a invertir també en l’equip femení”. També han estat presents i han explicat algunes de les dificultats que s’han trobat, diverses esportistes amateurs del club. D’altra banda, en l’acte, impulsat pel grup Edelmira Calvetó, que va ser la primera sòcia de l’entitat blaugrana, també s’ha lliurat el premi que duu el mateix nom. En aquesta nova edició s’ha guardonat dues figures històriques del bàsquet, com Encarna Hernández i Maria Planas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)