Barça

Arthur admet que es va equivocar anant a la festa de Neymar

Sincer. El migcampista brasiler demana perdó per haver anat a París dos dies abans de jugar el clàssic de la copa del Rei, en un partit on es va lesionar

Arthur Melo ha reconegut que va cometre una errada anant a la festa de Neymar a París dos dies abans de jugar el clàssic contra el Real Madrid en la copa del Rei. Precisament, en aquell partit es va lesionar. “Crec que si, que em vaig equivocar. A vegades encertes i a vegades t’equivoques. Sóc prou gran per assumir les meves responsabilitats. Demano disculpes si algu es va molestar. Els meus companys m’han ajudat molt, també el cos tècnic i els dirigents, es preocupen per tu. Vull donar el millor de mi. Van parlar amb mi i estic molt agraït.”, ha afirmat. El brasiler ha explicat que té ganes de viure una nit “màgica” en la champions i ha comentat que no es poden refiar contra l’Olympique de Lió. “Es la competició més important i estic segur que demà es viurà un gran espectacle. Sabem la pressió que tenim però estem molt concentrats.”. Arthur ha explicat que està molt content de com li estan sortint les coses en la seva primera temporada en el Barça però que vol seguir millorant. “Sento una gran responsabilitat perquè he de retre comptes amb aquestes expectatives que he generat. He de tenir el cap fred per seguir treballant. Per la meva edat puc seguir millorant cada dia.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)