Barça

E. Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“Si Dembélé no està bé, no jugarà”

Valverde en 9 frases.

PLANTEJAMENT DEL RIVAL: “No sé si ells variaran el seu plantejament. No em preocupa en excés. Ells tenen les seves armes, les ofensives molt importants. Jugadors potents i ràpids i suposo que ho voldran explotar. Saben el valor d’un gol fora de casa i voldran explotar-ho.”.

DEMBÉLÉ: “Si Dembélé no està bé, no jugarà. Es un partit definitiu però no ens podem arriscar a tenir un canvi ja marcat. No sabem si el partit es pot decidir en els primers 5 minuts o en els 5 últims.”.

MENTALITAT DE L’EQUIP: “Som un equip que sempre està responent en els moments difícils. L’any passat també. Demà son noranta minuts i pot passar qualsevol cosa. Pots tenir encerts i també alguna fatalitat. Estem preparats per fer un gran partit.”.

L’ESTAT ANÍMIC DE COUTINHO: “Com gestiono aquests temes de vestidor es privat. Esperem molt de Coutinho, el millor d’ell.”.

EL DEMBÉLÉ DEL LIÓ, EL GRAN PERILL?: “DembÉlÉ es el seu davanter centre, es lògic que faci gols. Però tenen també a Depay, Traoré, Terrier, Fekir. Té jugadors al davant importants i són molts els que poden marcar.”.

AVISATS: “Que el Madrid i el PSG estiguin fora demostra que poden haver-hi sorpreses. Ho tenim en compte i hem d’estar atents.”.

PRESSIONATS?: “Tenim pressió per passar però com la té tot el món. Nosaltres ens centrem en el joc. Si fem les mateixes ocasions que en l’anada, passem segur.”.

EL PÚBLIC DEL CAMP NOU: “Sabem que la gent estarà amb nosaltres i nosaltres hem de fer que es connectin més.”.

FEKIR: “Es un jugador determinant. Sempre juga de mitjapunta o despenjat Té xut, un bon u contra u. Es el seu jugador franquícia i ho haurem de tenir en compte.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)