El Barça passa per sobre l’Hertha i es classifica pels quarts

Youth League. Els blaugrana, tot i la falta de punteria, son infinitament superiors al seu rival i s’enfrontaran a l’Olympique de Lió

barça 3 hertha 0

BARÇA:Tenas; Guillem Jaime (Rosanas, 89’), Comas (Rojas, 65’), Mingueza, Mika; Álvaro Sanz (Nico González, 89’), Ilaix (Lucas de Vega, 75’), Jandro; Konrad, Ansu (Nils, 75’) i Marqués.HERTHA BERLÍN:Klatte: Gurschke, Rekik, Baak, Kastrati (Ramic, 75’); Zografakis, Krebs, Albrecht (Michelbrink, 63’), Netz; Ngankam i Jastrzembski.GOLS:1-0 (49’) Ilaix. 2-0 (80’) Marqués. 3-0 (84’) Marqués.ÀRBITRE:Paul Tierney.T.G.:als locals Álvaro Sanz i Ilaix; i als visitants Rekik, Kastrati i Krebs.PÚBLIC:1.056 espectadors.

El Barça s’enfrontarà a l’Olympique de Lió al Miniestadi en els quarts de final de la Youth League després de superar l’Hertha en un partit marcat per la manca d’encert dels blaugrana en la rematada. Els de Denis Silva han estat immensament superiors al conjunt de la capital d’Alemanya, però no han sentenciat el duel fins els últims deu minuts.

El partit, però, ha estat un autèntic atac i gol a la porteria alemanya, amb un Barça que s’ha mostrat molt encertat amb la pilota. Sense anar més lluny, ja al minut 5, Ansu hauria pogut obrir la llauna en una oportunitat claríssima, però després de la bona jugada de Konrad, la seva rematada ha estat defectuosa, una constant al llarg de tot el primer temps. I és que les ocasions no han cessat, així com tampoc la falta d’encert blaugrana en la rematada final. La velocitat de Konrad i Ansu als extrems, la potència del joveníssim Ilaix, de només 16 anys, i la intel·ligència de Jandro, sempre ben situat entre línies, han fet anar de corcoll a la rereguarda visitant, que ha anat traient aigua però que ha sabut resistir amb la porteria a zero. I és que Marqués, en dues ocasions, Guillem, Ansu, Mingueza i Ilaix, amb un xut al pal, haurien pogut obrir la llauna en aquest temps, però al descans s’hi ha arribat amb empat.

Però tots els mereixements dels primers 45 minuts s’han vist recompensats just a l’inici del segon temps. Abans, en el primer minut, Ilaix i Marqués han topat amb el porter i la defensa local en una doble ocasió claríssima, però finalment, al 49’, Ilaix ha trobat el premi després duna bona jugada de Konrad.

Amb el gol, el ritme blaugrana en atac ha baixat i, tot i que, Ilaix hauria pogut sentenciar, el Barça ha patit un bon ensurt. Al 77’, en l’única aproximació alemanya, Krebs ha enviat una falta al pal. Al final, però, per evitar patiments, una bona jugada del lateral Mika ha acabat amb el 2-0 de Marqués (80’), una combinació que s’ha repetit pocs minuts després per establir un 3-0 que reflecteix molt millor el que s’ha vist sobre el terreny de joc.