Barça

“Notem que la Champions és especial”

Valverde. Assegura que, si fan les ocasions de l’anada, es classificaran

Els entrenadors acostumen a dir que la competició que més determina les capacitats d’un equip és la lliga i que aquest es el títol que més valoren. La gent, els aficionats, per contra, acostumen a preferir la Champions perquè es la que més il·lusiona i té una màgia especial. I sobretot en aquesta fase, on ja és a caixa o faixa. Valverde va admetre sense embuts que ell també ho nota. “Sí que es nota alguna cosa especial quan prepares un partit de Champions. Ho notem tots els entrenadors i jugadors. És una competició especial. Tots els partits tenen un focus al davant. Hi ha una concentració especial.”

El Barça, a més a més, aquesta temporada s’ha fixat com a objectiu prioritari recuperar un títol que no guanya des del 2015. Sense renunciar a res, però els jugadors, Messi el primer, no han amagat que aquest any “ja toca la Champions”. “Tenim pressió per passar, però com la té tot el món. Però nosaltres ens centrem en el joc i, si creem les mateixes ocasions que en l’anada, passem segur”, va afirmar. Valverde considera que les eliminacions del Real Madrid i el PSG són el millor exemple que poden haver-hi “sorpreses” i que, per tant, caldrà estar “atents” contra l’Olympique. El tècnic blaugrana té un gran respecte per l’equip francès, sobretot pel seu potencial del mig del camp endavant. “Ells tenen les seves armes, les ofensives són molt importants. Jugadors potents i ràpids. Saben el valor d’un gol fora de casa i voldran explotar-ho.” De tots ells, va destacar Fekir, absent en l’anada. “És determinant. Sempre juga de mitjapunta o es despenja. Té un bon un contra un i un bon xut. És el seu jugador franquícia”, va assenyalar.

Valverde va confirmar que si Dembélé no està en perfectes condicions no jugarà perquè no vol condicionar el partit i es va molestar quan un periodista francès el va acusar de jugar de manera defensiva. Va recórrer a la ironia: “Intentarem tancar-nos molt i no rebre cap gol i a veure si tenim sort i Messi en fa un.” El tècnic veu el seu equip preparat per afrontar qualsevol cosa que passi durant el partit. “Som un equip que sempre està responent en els moments difícils. L’any passat també. Demà són noranta minuts i pot passar qualsevol cosa. Pots tenir encerts i també alguna fatalitat. Estem preparats per fer un gran partit.”

Valverde, que insisteix que espera el millor de Coutinho en els pròxims partits, està convençut que l’afició omplirà el Camp Nou i ell espera que el bon joc “connecti” encara més els aficionats amb l’equip.

LES FRASES DEL TÈCNIC DEL BARÇA

Som un equip que sempre respon en els moments difícils. Demà són noranta minuts i pot passar qualsevol cosa, però estem preparats
Tenim pressió per passar, però com la té tot el món. Ens centrem en el joc i, si creem les mateixes ocasions que allà, passem segur
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)