Barça

Detinguts i ferits després d’una baralla entre aficionats del Barça i el Lió

Barça. La policia deté cinc persones després d’una batussa multitudinària entre aficionats del FC Barcelona i l’Olympique Lyonnais, a prop del Camp Nou

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut a cinc persones, aficionades de l’Olympique de Lió i del FC Barcelona, que han resultat ferides després d’una baralla multitudinària al districte de Sants de la capital catalana. Els cinc detinguts han estat atesos en centres sanitaris, ja que pateixen ferides de diversa consideració, i després passaran a mans dels Mossos d’Esquadra. La baralla ha tingut lloc cap a les 16:40 hores d’aquesta tarda, a l’altura de l’Avinguda Madrid i la Rambla Badal de Barcelona, en el marc de la concentració de grups ultres del Lió i del Barça, hores abans del partit d’aquesta nit, que enfrontarà tots dos equips en la tornada de vuitens de final de la Champions League.

Una hora abans, cap a tres quarts de quatre, cinc aficionats de l’equip francès han estat agredits amb gas pebre a l’Avinguda de Madrid de Barcelona i un d’ells ha estat traslladat a l’Hospital Sagrat Cor després de ser ferit al cap, segons ha avançat SER Catalunya.

Abans d’aquests incidents, uns quants milers de seguidors de l’OL, entre ells uns 300 ultres d’extrema dreta, s’han concentrat a la plaça d’Artós de la capital catalana, cridant consignes contra el Barça i Catalunya. Algun d’ells ha mostrat banderes de l’Espanyol.

La intenció inicial dels aficionats francesos era concentrar-se a la plaça Osca, però els Mossos ho han impedit per evitar que es trobessin amb una convocatòria contrària a la presència dels seguidors radicals del club de Lió. Hi havia una trentena de persones. A la plaça Osca hi ha una penya barcelonista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)