Barça

Sergi Roberto no veu favorits en els quarts de final

Barça. El reusenc, recuperat del cop que es va fer ahir contra l’Olympique, ha inaugurat avui el Cruyff Court de la seva ciutat

Sergi Roberto ha estat avui el protagonista a la seva ciutat. El jugador del Barça ha inaugurat a Reus la novena pista de futbol per promoure l’esport com a via d’inclusió que la Fundació Cruyff, amb la col·laboració de la Caixa i de la Fundació Barça, obre a Catalunya. Sergi Roberto s’ha mostrat molt orgullós que el Cruyff Court de Reus, situada al barri de Mas Iglesias, porti el seu nom per tot el que implica el llegat, els valors i la filosofia de Johan Cruyff. Pel que fa al sorteig de demà dels quarts de final de la Champions League, Sergi Roberto no té cap preferència i considera durs tots els equips classificats. De fet, assegura que el Barça “no és favorit”: “Favorits ho són tots, en els vuitens de final s’ha demostrat que qualsevol equip pot caure i nosaltres hem viscut en els últims anys eliminacions malgrat tenir un resultat bo.” Sergi Roberto, que assegura que està recuperat del cop que es va fer ahir contra l’Olympique, destaca el bon joc del Barça contra els francesos i, sobretot, l’efectivitat en atac, la diferència, segons assegura, amb el partit d’anada. El futbolista català veu la plantilla il·lusionada i en un bon moment per lluitar pel triplet, i admet la sorpresa pel que fa a l’elecció de Zidane com a nou entrenador del Real Madrid, tot i que recorda que el tècnic francès ha donat molts títols al club blanc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)