Barça

Dembélé, trencat

Lesió. Té un trencament al bíceps femoral de la cuixa esquerra. S’espera que estigui bé per als quarts de final

Ousmane Dembélé estarà entre tres i quatre setmanes de baixa. Les proves mèdiques que van fer ahir al francès confirmen que té un trencament muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra. Dembélé es va lesionar en el partit contra l’Olympique de Lió. El francès va sortir al terreny de joc en la segona part i va marcar el cinquè gol del Barça en el minut 86 després d’un contraatac dirigit per Messi. Dembélé va ser suplent perquè arrossegava una contractura a la mateixa zona que s’ha trencat des del partit contra el Rayo Vallecano de dissabte.

Tant el francès com el Barça es veuen afavorits per l’aturada de seleccions que hi ha després del partit de diumenge contra el Betis, que farà que Dembélé no es perdi gaires enfrontaments. El club espera que el jugador francès estigui recuperat per jugar l’anada dels quarts de final de la lliga de campions. És segur que Dembélé serà baixa contra el Betis i que, després de l’aturada per seleccions, tampoc no podrà jugar ni el derbi contra l’Espanyol ni el partit contra el Vila-real del dia 2 d’abril. Dembélé seria dubte per al següent partit de lliga contra l’Atlético de Madrid, un enfrontament en què es podria acabar decidint la lliga.

El francès també és baixa per al doble compromís internacional de la selecció francesa, contra Moldàvia i Islàndia. Ja no va ser convocat ahir pel seu seleccionador, Didier Deschamps, que sí que va convocar Samuel Umtiti. En canvi, va prescindir de Clement Lenglet, ara titular en el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)