Barça

Orgull de fill pròdig

Fundació. Sergi Roberto, que inaugura el Cruyff Court que du el seu nom a Reus, gaudeix del bon moment del Barça, prudent però ambiciós

Sergi Roberto és tot un referent a Reus. Ahir, el futbolista del Barça va comprovar l’admiració i el respecte que li professen a la seva ciutat, on va inaugurar el novè dels quinze Cruyff Courts previstos a Catalunya per la Fundació Cruyff, amb la col·laboració de La Caixa i de la Fundació Barça, per promoure l’esport com a via d’inclusió i cohesió social. Sergi Roberto, que sap com ningú la importància de disposar de camps per a la pràctica del futbol –ell que va fer els primers xuts als de la seva escola, Maria Cortina, i als del Reus Deportiu–, es va mostrar orgullós i agraït que el Cruyff Court de Reus, situat al barri de Mas Iglesias, porti el seu nom per tot el que implica el llegat, els valors i la filosofia de Johan Cruyff.

Una bona presència de públic, sobretot de nens, va fer més especial el dia per a Sergi Roberto, que no amagava la satisfacció pel bon moment del Barça. Això sí, amb prudència, sobretot pel que fa als quarts de final de la Champions League, competició en què no veu el Barça com el favorit. “De favorits ho són tots; en els vuitens de final s’ha demostrat que qualsevol equip pot caure i nosaltres hem viscut en els últims anys eliminacions tot i tenir un resultat bo”, va dir Sergi Roberto, recuperat del tot del cop que es va endur contra l’Olympique, en un partit del qual destaca el bon joc i l’efectivitat del Barça. El reusenc veu la plantilla il·lusionada i en un bon moment per lluitar pel triplet: “De moment som a la final de copa, la lliga està ben encaminada, tot i que queda molt, i hem passat a quarts a la Champions. És possible fer el triplet, que seria un somni per a nosaltres.”

Jordi Alba convida la plantilla a sopar

La majoria d’integrants de la plantilla del FC Barcelona, jugadors, tècnics i membres del cos tècnic, es van reunir ahir a la nit per sopar a l’hotel Princesa Sofía, propietat del vicepresident esportiu del club, Jordi Mestre. Jordi Alba convidava a tothom després d’haver signat la renovació del seu contracte fins al 2024. El lateral del Barça convidava els seus companys amb les seves parelles, tot i que més d’un jugador va anar sol al sopar, en què van poder celebrar la classificació per als quarts de final de la lliga de campions. La plantilla té avui festa. Tornarà als entrenaments demà a la tarda i diumenge jugarà al camp del Betis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)