Barça

Amor: “Estem contents”

Primeres reaccions. El responsable de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip del FC Barcelona ha afegit que el Manchester United és un dels grans d’Europa

Guillermo Amor, el responsable de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip del FC Barcelona, s’ha mostrat satisfet amb el resultat del sorteig dels quarts de final de la Champions perquè l’equip ha evitat algun dels rivals més complicats. “Estem contents i hem d’afrontar l’eliminatòria amb les millors condicions i el millor optimisme.”, ha dit. Ara bé, també ha reconegut que el Manchester United no els ho posarà gens fàcil. “És un bon equip i un dels grans d’Europa. Anirem a Manchester a treure un bon resultat encara que no hem guanyat allà.”.

Amor també ha restat transcendència al fet que la tornada es jugui al Camp Nou. “Al final, és igual jugar l’anada a casa o fora... Seran dos finals i s’ha demostrat en aquests vuitens de final que tot depèn de tenir un bon dia o no. Hem vist com equips que tenien un avantatge després de jugar primer fora han acabat perdent a casa, com el Madrid o el PSG.”, ha afirmat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)