Barça

Messi té la mida presa al Betis però no al Villamarín

Bons registres. El futbolista argentí ha disputat 18 partits de lliga contra el conjunt sevillà en els quals ha aconseguit 16 gols, però només n’ha marcat quatre a l’estadi dels de Quique Setién

Els registres golejadors de Leo Messi són envejables per a molts, i són molt pocs els equips que no han rebut alguna diana del millor del món. El Betis no és, precisament, un dels que poden presumir de no haver encaixat gols del de Rosario, bàsicament perquè n’ha rebut 20 de les botes del blaugrana. Quatre els va aconseguir Messi en els quarts de final de la copa del Rei 2010/11, en què ell gairebé sol va eliminar els andalusos amb quatre gols.

Els registres a la lliga, on hi ha molta més continuïtat, no tenen res a envejar als de la copa del Rei. I és que Leo Messi ha marcat 16 gols en els 18 partits en què s’ha enfrontat als verd-i-blancs. En els dos últims partits –el de la primera volta d’aquest curs i el de la segona volta de la temporada passada– que ha jugat contra el Betis, Messi ha marcat quatre gols, dos en cada partit. La curiositat, o potser una mostra de com té l’argentí la mida presa als sevillans, és que els 16 gols els ha repartit en només nou partits. La raó: que en set d’ells ha aconseguit un doblet, mentre que en dos partits ha marcat només un gol. El primer, de fet, va arribar en solitari, en el Barça-Betis de la temporada 2015/16 que va acabar amb un 5-1 a favor dels blaugrana.

A Sevilla costa més

L’efectivitat de Leo Messi contra el Betis és, molt clarament, favorable en els partits que es disputen al Camp Nou. De fet, l’argentí ha marcat només quatre de les 16 dianes al Benito Villamarín –anteriorment De Ruiz de Lopera–. La primera vegada que va marcar al camp del Betis va ser en la victòria per 1-2 el curs 2012/13 –va fer dos gols–; l’última, la temporada passada, en què el Barça es va imposar per 0-5 amb dues dianes de Messi, dues de Suárez i una d’Ivan Rakitic.

PER PARTIDA DOBLE

Messi ha repartit els gols contra els sevillans en nou partits en què ha signat set doblets

EFICÀCIA

L’argentí ha marcat 20 gols al Betis, 16 dels quals en partits de lliga

VISITANT

Al camp del Betis, els registres de Messi són pitjors, amb quatre dels 16 gols marcats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)