Barça

“La decisió de fer jugar Dembélé va ser meva”

Nova lesió. Valverde assumeix la responsabilitat de la recaiguda del francès contra el Lió, perquè “era un partit per arriscar, i es va arriscar”

La nova lesió d’Ousmane Dembélé va ser el tema principal de la roda de premsa prèvia al partit contra el Betis, i va incomodar Ernesto Valverde. El tècnic blaugrana, que abans del matx contra l’Olympique de Lió va assegurar que no arriscaria amb l’estat físic del davanter francès, va haver de matisar ahir el seu punt de vista. “Els metges van fer la seva feina, el jugador va fer la seva feina i jo vaig fer la meva, que és decidir. Sabia el risc que corríem, però podia ser un partit definitiu, com ho va ser per al Lió. Havíem d’arriscar i vam arriscar. La decisió és meva”, va admetre el Txingurri, i va puntualitzar que “si el marcador hagués estat un altre, potser no hauria fet el canvi”. Valverde va assegurar, a més, que “les sensacions del jugador abans de jugar eren bones, fins i tot per ser titular” tot i que en l’entrenament previ “havia tingut una petita molèstia”. Ara, Dembélé és dubte per a l’anada dels quarts de final de la Champions, una eliminatòria “complicada, atractiva i oberta” contra el Manchester United. “Són un gran d’Europa, com nosaltres, i estan en una gran ratxa de resultats”, creu Valverde, que avisa que els red devils “no es rendeixen mai”.

Abans, però, el Barça s’enfrontarà el Betis, i el tècnic blaugrana avisa dels seus perills. “Serà un partit molt exigent, ja que són un equip que s’assembla una mica a nosaltres. Sempre vol portar el pes del partit i evitar que tu el portis. Aquesta serà la lluita”, assegura Ernesto Valverde, no es fixa en el que fan els seus perseguidors: “Ens hem de preocupar del que fem nosaltres, no dels rivals. Això serà garantia de, com a mínim, mantenir la diferència respecte als rivals.”

BETIS

“Vol portar el pes del partit i evitar que tu el portis; aquesta serà la lluita”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)