Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“És més fàcil canviar coses quan tens Messi”

Després de la brillant victòria al Benito Villamarín, que deixa el Barça a 10 punts del seu immediat perseguidor, l’entrenador blaugrana, Ernesto Valverde, no va amagar la seva satisfacció. “Era un partit vital, després que l’Atlético perdés. Hem fet un pas important en la lliga, però queden 30 punts per disputar i hem de ser prudents. Tanquem un tram de temporada amb partits molt intensos. Després de l’aturada, ens ho jugarem tot en les competicions que ens queden”, va dir en començar la roda de premsa. “Sabíem que ens plantejarien un partit intens, amb pressió alta. Nosaltres també volíem pressionar-los. No ens importava que ens vinguessin a buscar, però no volíem que se’ns descontrolés el partit, com va passar al Camp Nou”, va explicar també.

Preguntat pel canvi de sistema que va fer, proposant un 4-4-2, el tècnic blaugrana va ser clar: “Quan canvies alguna cosa, sempre és per millorar. Potser els canvis han ajudat, però, en realitat, ha estat l’esforç dels jugadors. Si tens Messi, és més fàcil.” Valverde, que va considerar “una meravella” l’ovació del Villamarín a l’argentí, va explicar que Luis Súarez pateix “un fort esquinç”. Finalment, sobre les opcions del seu equip a aconseguir el triplet, va ser prudent: “Cadascú pot pensar el que vulgui, però, de moment, encara no tenim cap títol.”

LLIGA SENTENCIADA

“Hem fet un pas important, però queden 30 punts i hem de ser prudents”

PLANTEJAMENT

“No volíem que el partit se’ns descontrolés, com va passar al Camp Nou”

TRIPLET

“Cadascú pot pensar el que vulgui. De moment, no tenim cap títol”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)