Barça

Suárez fa un golàs i marxa lesionat

Substituït. El davanter uruguaià fa el 0 a 3 després d’una brillant jugada individual però no acaba el partit per un esquinç al turmell dret

Luis Suárez va donar continuïtat al bon joc que ja va exhibir en el partit contra l’Olympique de Lió. Sí que es cert que va errar en algunes ocasions molt clares, com ara en una en què Messi el va deixar tot sol però va rematar massa tou a les mans de Pau López. El davanter uruguaià va tornar a ser un exemple de sacrifici i lluita, però també va deixar dos detalls per a l’hemeroteca. La seva assistència en el segon gol de Messi va ser de traca i mocador: de taló i sense mirar perquè sabia perfectament quin seria el moviment que faria el seu amic i company abans de definir.

A l’inici del segon temps, va tornar a fallar una ocasió força clara, però es va recuperar amb el seu tercer gol, que va ser espectacular. Va robar una pilota al mig del camp i va anar desfent-se dels rivals que li sortien al pas abans de definir a la perfecció quan es va quedar tot sol davant Pau López. La retallada sobre Bartra, per emmarcar. Ja ha fet 18 gols en la lliga i el d’ahir al Benito Villamarín l’hauria signat el mateix Messi.

Malauradament, va haver de marxar abans d’hora del partit per culpa d’unes molèsties al turmell. Avui, li faran més proves per saber l’abast exacte de la lesió, però ja se sap que té un esquinç al turmell dret. Amb quasi tota seguretat, no viatjarà a la Xina amb la seva selecció aquesta setmana per disputar un partit amistós contra l’Uzbekistan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)