Barça

La defensa demana “valentia”

Judici. L’advocat de Sandro Rosell, Pau Molins, sol·licita l’absolució i que els dos anys de presó preventiva no siguin un condicionant, mentre que el fiscal manté que queda provat que es van cometre delictes de blanqueig de capital i grup criminal

El judici contra l’expresident del Barça Sandro Rosell es va reprendre ahir a l’Audiencia Nacional, en la que serà l’última setmana de les sessions previstes. El fiscal José Javier Polo va exposar el seu informe i les seves conclusions, en què manté la petició de condemna als acusats, tot i que cal recordar que fa dues setmanes va rebaixar gairebé a la meitat la petició de pena de presó, que va passar a ser de sis anys per a Rosell, de cinc per al seu soci Joan Besolí i d’un any i onze mesos per a la dona de Rosell, Marta Pineda. Ahir el fiscal va insistir que queda provat que es van cometre delictes de blanqueig de capital i grup criminal, i també va qualificar de “paranoia” la tesi que Rosell sigui perseguit pel fet d’haver estat president del Barça.

Per la seva banda, l’advocat de Sandro Rosell, Pau Molins, va tornar a demanar l’absolució dels acusats i en les seves conclusions va destacar que “el fiscal no ha mencionat ni un sol full de la causa en les seves conclusions”. Molins insisteix en “la necessitat que la decisió final del tribunal no quedi condicionada pels gairebé dos anys de presó provisional” que ha patit Rosell, i a més hi va afegir: “Absoldre qui ha passat tant temps privat de llibertat és una decisió molt difícil, valenta diria jo.” En aquest sentit, demana que “no s’intenti remeiar un error amb un error major”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)