Barça

Roberto es confessa al cotxe

Entrevista. El de Reus explica, en una conversa que s’emetrà avui a TV3, que la nit de la remuntada contra el PSG la va passar sense dormir, repassant la jugada del seu històric gol

Sergi Roberto és un dels protagonistes del programa Al cotxe que s’emet aquesta nit a TV3. El jugador del Barça se sincera davant les preguntes del periodista Eloi Vila i revela, per exemple, que després de marcar el gol de la remuntada contra el PSG no va poder dormir. Aquella nit, Roberto la va passar repassant la jugada que el farà passar a la història del barcelonisme. El de Reus confessa també que el seu pare va ser seguidor del Real Madrid, tot i que la resta de la seva família sempre ha estat blaugrana. En tot cas, es mostra molt agraït pels sacrificis que van fer els seus pares durant els anys que va passar en el futbol formatiu del Barça.

Especialment emotiu és el moment del programa en què Sergi Roberto parla de la seva mare, malalta d’ELA, i destaca que el més important a la vida, molt per damunt del futbol, és la salut de la gent estimada. D’altra banda, el dorsal 20 recorda amb un somriure l’etapa en què va compartir pis amb Muniesa i Sergi Gómez, que, segons explica, cuinaven millor que ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)