Barça

“El record de París ens ajudarà”

Ole Gunnar Solskjaer. L’entrenador del Manchester United creu que tenen possibilitats de remuntar l’eliminatòria, espera arribar als últims minuts amb el partit obert i demana als jugadors que tinguin més la pilota que a Old Trafford

Ole Gunnar Solskjaer va tornar ahir a trepitjar la gespa del Camp Nou. No ho havia fet des de l’any 1999, en aquella final que el Manchester United va guanyar al Bayern amb un gol seu en el minut 93. “Sento moltes emocions. L’única vegada que havia trepitjat la gespa del Camp Nou va ser aquella nit de fa quasi vint anys. Vaig portar el meu fill a un clàssic, però estàvem molt amunt i vaig venir el dia de l’Atlético”, explicava ahir el noruec. El tècnic del Manchester United espera que el record d’aquella remuntada i també la del PSG en els vuitens de final els vagi bé avui. “El record del PSG ens ajudarà. No hem d’oblidar que som només a un gol d’empatar l’eliminatòria. Hem de mantenir la porteria a zero i aprofitar les nostres oportunitats. Sé que les crearem i hem de ser encertats, no com allà”, deia Solskjaer, que té el desig d’arribar al final amb l’eliminatòria oberta. “Seria bo arribar al final amb possibilitats. Estaria bé marcar primer perquè ells començarien a pensar, però és igual si marquem al 93 i anem a la pròrroga. Som forts físicament i un córner o una falta ens podrien classificar, però hem de ser realistes i saber que el Barça és un equip fantàstic.” L’entrenador noruec va insistir que els seus jugadors havien de tenir més la pilota: “Si tenen la pilota, creen més oportunitats. Si tenen la possessió, quasi sempre guanyen. No pot ser que la possessió sigui 80-20 com en el partit d’anada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)