Barça

De Jong accepta el repte

Champions League. El futur migcampista del Barça, substituït dissabte per precaució, forma part de l’expedició de l’Ajax i, tot i les molèsties musculars, es pressuposa que podrà desafiar la Juventus

“La Juve és favorita, i més després del resultat d’Amsterdam, però si juguem bé a futbol, no tenim límit.” El missatge d’Erik ten Hag a les profunditats del Juventus Stadium va ser clar: jugar-s’ho tot al joc, a la seva identitat, com mana la genètica d’un Ajax que ja va imposar la seva mirada futbolística dimecres passat a Holanda i que, després d’aconseguir un empat a un que el deixa amb un gust agredolç, intentarà novament desafiar la solidesa d’una Juve que s’ha preparat a consciència per a nits com la d’avui, amb la presència de Cristiano Ronaldo com a gran incentiu per creure en la seva presència a la semifinal.

En l’expedició ajacied hi ha Frenkie de Jong, encara que amb la incertesa de si podrà ser de la partida després d’haver estat substituït en el partit de dissabte contra l’Excelsior. “Escoltarem el metge i el futbolista decidirà com està. No em puc posar en el seu cos, però ell sempre és positiu i tenim bones sensacions”, va manifestar el tècnic de l’Ajax a poques hores d’un nou repte per a un equip sense sostre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)