Barça

L’hoste més esmolat avalua Ter Stegen

Cara a cara. El porter alemany és el menys golejat de la Champions (5) i el United ha marcat en tots els desplaçaments

“Prefereixo qualsevol títol col·lectiu per sobre de qualsevol premi individual. Els premis individuals són importants, però ho és més una lliga. Oblak fa tres anys que guanya el premi i té mèrit, també és cert. Però em quedo amb la lliga.” “Defensivament estem bé, però ens han fet gols una mica estranys en alguns partits. Ara estem en un bon moment i esperem no cometre errors d’aquí a final de temporada. Treballem dia a dia per millorar en aquest sentit.” Són reflexions de l’etern aspirant al trofeu Zamora. De nou se li allunya el guardó. I de nou Jan Oblak es creua en el seu camí. El porter de l’Atlético de Madrid repetirà per quart any consecutiu. Els separen 10 gols ara mateix.

Marc-André ter Stegen no serà tampoc aquest any el Zamora de la lliga, però curiosament sí que aspira a ser el porter menys golejat de la Champions. L’alemany mana ara mateix en la classificació, amb només cinc gols encaixats. Avui el dorsal 1 del Barça torna a examinar-se. Al davant, un Manchester United que, atenció, ha marcat en tots els seus partits lluny d’Old Trafford en l’actual edició de la Champions. Tres gols al camp del Young Boys, dos gols a Torí, gol a Mestalla i tres gols també a París. Nou gols dels anglesos en quatre partits. Més que el Barça (8).

Ter Stegen acumula més de 270 minuts sense encaixar cap gol. Porteria a zero contra l’Atlético al Camp Nou, contra el United a Old Trafford i contra l’Osca en l’últim partit de lliga. Possiblement sigui l’únic que repeteixi respecte a l’onze que Valverde va utilitzar a El Alcoraz, o, si més no, un dels pocs que ho facin. Al davant, hi tindrà Rashford, Lukaku i tot un Manchester disposat a repetir la gesta de l’anterior eliminatòria contra el PSG. Ell es mostra convençut amb les possibilitats d’aquest Barça. Està preparat. Vol celebrar el seu partit número 50 en la Champions amb el Barça amb victòria i classificació per a les semifinals.

Prudent

“El United és un equip perillós. Tenen jugadors molt ràpids i forts físicament. Haurem d’estar atents a les vigilàncies i sabem que hi haurà fases del joc en què ens tocarà patir i saber defensar com ja vam fer a Old Trafford.” “El 0-1 és un resultat enganyós. És perillós perquè és un avantatge petit. No podem sortir només a defensar el resultat.” “Serà un partit difícil. Nosaltres serem fidels al nostre estil i ben segur que el Manchester també. Van guanyar a París i això ens ha de fer estar alerta. Haurem de fer un molt bon partit per passar eliminatòria”, avisava ahir el porter blaugrana en roda de premsa.

LES FRASES

El 0-1 és un resultat enganyós. És perillós perquè és un avantatge petit. No podem sortir només a defensar el resultat

LA DADA

50
partits
en la Champions amb el Barça complirà avui l’alemany (34 triomfs, 8 empats i 7 derrotes).

VISITANT VERINÓS

El United ha marcat nou gols en quatre partits fora de casa. Més que el Barça (8)
[Sobre Piqué] Significa molt per a nosaltres. És un jugador amb molta experiència i està fent una temporada espectacular
Sabem que hi haurà fases del joc en què ens tocarà patir i saber defensar, com ja vam fer a Old Trafford. Estem preparats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)