Ter Stegen evita el retorn amb gol d’Alexis Sánchez

En ratxa. L’alemany, el porter menys golejat d’aquesta Champions, guanya clarament la partida a un erràtic i desafortunat David de Gea i tanca l’eliminatòria sense cap gol en contra

Marc-André ter Stegen ho va explicar perfectament en la roda de premsa de dilluns. Al porter del Barça habitualment li xuten poc entre els tres pals i això precisament dificulta que estigui connectat durant els noranta minuts. Però ho ha d’estar. Quan el rival arriba, cal una resposta ferma. Com ferma va ser la mà prodigiosa de Ter Stegen a un o dos minuts del final per evitar el gol d’Alexis. L’alemany sempre està preparat per intervenir i ahir ho va tornar a fer.

Amb el partit decidit, el dorsal 1 del Barça va fer l’aturada de la nit. A David de Gea li costarà, segur, oblidar el seu pas pel Camp Nou després de l’error gravíssim en l’acció del 2-0. Ter Stegen, en canvi, deu haver dormit a gust. Grandiosa aturada per impedir el gol de cap del xilè en el seu retorn a l’estadi, ara amb la samarreta del United. Una parada increïble, plena de reflexos i agilitat. Gran mà a baix.

El partit havia començat mogut per a Ter Stegen, amb un avís de Rashford al travesser just al minut 1. Però l’alemany tanca tota l’eliminatòria de quarts sense encaixar cap gol. És el porter menys golejat de la Champions (5) i ja encadena quatre partits invicte.