Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“En l’anada i la tornada hem fet una bona eliminatòria”

Després del partit, l’entrenador del Barça valorava l’actuació del seu equip de forma molt positiva. “Hem jugat a la nostra manera. De vegades surt millor i altres vegades, no tan bé. Ha estat una eliminatòria molt complerta, en l’anada i la tornada. Avui hem fet un gran partit. Hem tingut dificultats al principi, però ens hem refet bé. De mica en mica hem anat arribant amb claredat, i això ha provocat el resultat”, va explicar. El tècnic blaugrana va treure ferro del mal inici de partit dels seus jugadors. “Ells han xutat al travesser en la primera jugada del partit i això ens ha descol·locat una mica. Però han estat només cinc minuts. Després n’han vingut 85 més. És cert que hem de millorar això, però quan hem trobat la forma de sortir des del darrere, ho hem tingut més clar”, va comentar en aquest sentit.

Sobre la monumental actuació de Leo Messi, Valverde va destacar que l’argentí sempre decideix els grans partits. “Leo sempre apareix en els dies assenyalats. No només en moments puntuals, sinó també en el global del joc. Quan juga així, és imparable”, va dir. Quant al gest que va fer Phillipe Coutinho en la celebració del seu gol, Valverde no hi va donar importància: “No sé què significa, la resposta la té ell. Però jo em quedo amb el golàs que ha marcat. L’important és el que ha fet al camp, ha estat a un gran nivell.” Interrogat aleshores sobre si considera que el futbolista brasiler ha rebut un tracte injust de la premsa, l’entrenador va assenyalar: “Estem en un món d’una gran exigència. Es vol que Coutinho, com els altres jugadors, sempre jugui bé i faci gols. I no sempre és així. Tots estem subjectes a la crítica, sabem que no és fàcil, però hem d’aguantar-ho.”

Valverde no va voler triar un rival per a la semifinal entre el Porto i el Liverpool. “És la Champions, ningú no pot estar segur, no hi ha cap resultat en l’anada que garanteixi res. El Liverpool és el favorit, però ja ho veurem”, va manifestar. Finalment, interrogat sobre el fet que el Barça és, per a molts, el gran favorit de la competició, el tècnic blaugrana va llançar pilotes fora. “Hem fet dos bons partits, que és el que s’ha de fer per continuar en la Champions. Que ens considerin favorits... Sabem les dificultats que té aquesta competició; en cinc minuts te’n poden fer fora. Sabem que tindrem un gran rival en la semifinal. Ens queden dues setmanes, ens encantaria arribar a la final.”

MAL INICI

“Hem estat descol·locats cinc minuts, però després n’han vingut 85 més”

MESSI

“Leo sempre apareix en els dies assenyalats; puntualment i en el global del joc”

EL RIVAL QUE VOL

“El Liverpool és el favorit, però ja ho veurem. Cap resultat no garanteix res”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)