Barça

“El triplet? De moment som on volíem ser”

Valverde. L’entrenador del Barça subratlla la importància del partit d’avui, en una setmana en què el seu equip podria sentenciar la lliga

Toca girar full, de la Champions a la lliga. La cara somrient que arrossega el barcelonisme des de dimecres, quan el Manchester United va caure al Camp Nou en els quarts de final de la màxima competició continental, s’ha de convertir en un gest de concentració màxima, perquè avui es pot començar a sentenciar la lliga. Aquest és el missatge que va enviar ahir, en roda de premsa, l’entrenador del Barça. “Ens encantaria sumar els nou punts que tenim en joc aquesta setmana. Voldria dir que som campions. Ens hem de centrar, sobretot, en el partit de demà [per avui]. Si guanyem, obligarem els nostres rivals a no fallar. Estem en el moment d’arribar a la meta, i no podem fallar”, va dir en una de les seves respostes. La Real Sociedad, un equip de la zona mitjana de la taula, serà el rival. “Tenen molts arguments ofensius. Juanmi, William José, són jugadors perillosos. Però ens impulsa la necessitat de guanyar. Aquesta és una setmana de nou punts, que són els que necessitem per ser campions. Venim d’un partit de Champions espectacular, però ens hem de centrar en la lliga, i els tres punts de demà ens donarien molt”, va sentenciar Ernesto Valverde.

Per tot plegat, el tècnic blaugrana subratlla que el d’aquest vespre “no és un partit més”, i no dona pistes sobre si l’alineació s’assemblarà més a la del partit contra l’Osca de fa una setmana, amb moltes rotacions, o a la que es va enfrontar amb el United, amb l’onze de gala. Valverde valora molt positivament la temporada que està fent el seu equip i destaca que ha arribat el moment culminant: “Esperem que sigui rodona. Som primers en la lliga, però volem concretar-ho; jugarem una final de copa contra el València, que està en línia ascendent; i ja veurem si arribem a la final de la Champions. De moment som on volíem ser. Només dos cops en la història s’ha aconseguit el triplet. Si aconseguim repetir-ho estarà bastant bé.”

Tot i la seva voluntat de centrar el discurs en la lliga, Valverde va haver de respondre sobre el Liverpool, l’equip que trobarà en la semifinal de la Champions. “És un rival molt potent, amb una davantera que està demostrant la seva força des de la temporada passada. Van arriba a la final de la Champions la temporada passada i també lluiten per la Premier. Serà un partit molt atractiu i molt difícil. La final queda a l’horitzó, i ho posarem tot per guanyar. Dit això, aquesta setmana volem sentenciar el títol de lliga”, va comentar. Interrogat sobre qui és, segons la seva opinió, el millor entrenador del món, no va dubtar a assenyalar Pep Guardiola. “Encara que hagi quedat eliminat de la Champions.” I sobre la celebració de Coutinho després del gol que va marcar dimecres, va tornar a lamentar “que es parli més del seu gest que no pas del golàs que va fer”.

A PUNT PER A LA LLIGA

“Estem en el moment d’arribar a la meta i no podem fallar”

MOTIVAT

“El triplet només s’ha aconseguit dos cops en la història. Si ho repetim, estarà bastant bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)