Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del Barça

“Hem d’eliminar del cap els nou punts de marge”

Ernesto Valverde va voler reivindicar, ahir, el valor dels triomfs que es donen per fets del seu equip. Amb la lliga gairebé a la butxaca, l’entorn fa números de quan guanyarà el títol el Barça i Valverde va voler emfatitzar que el partit d’ahir al Camp Nou contra la Real Sociedad s’havia de guanyar. “Hem aconseguit els tres punts i això dona valor al que fem. La gent està pendent de fer números de quan guanyarem la lliga i cada partit és complicat”, va remarcar el tècnic blaugrana, que es va desfer en elogis amb el conjunt basc, que va plantejar un partit “de molta dificultat”, va dir. “Són molt bons i han estat molt bé. Són un gran equip que juga molt bé a futbol”, hi va afegir Valverde, que va admetre que vol guanyar la lliga tan aviat com sigui possible per poder centrar-se en la lliga de campions.

Ahir, el Barça va acusar l’esforç de l’eliminatòria europea i el tècnic blaugrana ho va assumir. “Fa una setmana que el focus ha estat posat en el Manchester. Ho hem acusat una mica a la hora de reactivar-nos de cara al partit contra la Real. Ens ha costat. Es pot entendre”, va considerar Valverde. “Per intentar activar-nos en cada partit, hem d’esborrar els nou punts de marge que tenim respecte de l’Atlético”, hi va afegir. A més, Valverde va mostrar-se molt satisfet amb la feina d’Arturo Vidal i de Coutinho. “Els xiulets? Crec que han estat mínims i que el públic del Camp Nou sap perfectament la bona feina que fa per a l’equip i la importància que té”, va concloure el tècnic blaugrana sobre el paper del brasiler en l’equip.

CAMPIONS?

“No negaré que la vull guanyar tan aviat com sigui possible. És el que vol tothom”

DONAR VALOR

“Se’ns donen els partits per guanyats i no és així. Costa molt guanyar la Real”

REACTIVACIÓ

“El focus de la setmana estava en el Manchester. Ens ha costat entrar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)