Barça

Coutinho va dirigir la seva celebració a la premsa

Reivindicatiu. El brasiler explica al youtuber Koko DC que, a vegades, “s’ha de tapar les orelles per no distreure’s i centrar l’atenció en els partits”

Coutinho va escriure, ahir, un nou capítol de la polèmica que s’ha generat al voltant de la seva celebració després del golàs que va fer en el triomf del Barça en la tornada dels quarts de final de la lliga de campions contra el Manchester. El brasiler va tapar-se les orelles i va deixar anar un renec que, en un principi, va semblar que dirigia a un sector la grada. Coutinho es va treure un pes de sobre després d’uns darrers mesos descafeïnats en què el seu rendiment no ha acabat de convèncer el públic del Camp Nou. Ahir, però, el jugador brasiler va capgirar el guió explicant el perquè de la celebració: “Sempre respecto a tothom. Crec que hi ha una part de la premsa que no té respecte pel meu treball i la meva dedicació als partits i als entrenaments”, va dir en una entrevista pel canal de Youtube de Koko DC. El migcampista del Barça va admetre que el gol i la celebració van tenir un punt d’alliberament per a ell. “El vaig fer perquè la gent vegi que, a vegades, m’he de tapar les orelles per mantenir l’atenció en els partits i evitar que res de fora em distregui”, hi va afegir Coutinho.

El vídeo de Youtube arriba després que, dissabte, el seu entrenador, Ernesto Valverde, i el seu company Nelson Semedo intentessin tirar aigua a la brasa pels lleugers xiulets que va rebre Coutinho en el duel contra la Real Sociedad. “Han estat mínims. Crec que el públic del Camp Nou sap perfectament tot el que ens aporta Coutinho i la importància que té en l’equip”, va dir Valverde després de la mínima escridassada que va rebre el brasiler quan va entrar al terreny de joc dissabte passat. “Estic amb ell al 100%. Sé que està treballant molt per ajudar l’equip. I crec que no s’hauria de dubtar de les seves capacitats, perquè ja ha demostrat la seva qualitat”, hi va afegir Semedo en la roda de premsa posterior al partit.

De Ronaldinho a Messi

A més de parlar d’aquella celebració, Coutinho va dir que està ansiós per tornar a Anfield i enfrontar-se al seu exequip. “Aquella atmosfera no es pot explicar, s’ha de viure. Serà molt especial per a mi”, va explicar el jugador brasiler, que també va admetre que es va posar molt nerviós quan va conèixer Messi en la seva arribada al Barça. Per Coutinho, si no hi fos l’argentí, altres talents com ara Salah, Hazard o Neymar serien considerats els millors del món. Com ho va ser Ronaldinho, amb qui li hauria agradat compartir vestidor: “És el meu gran ídol. Tenim moltes fotos junts. M’hauria encantat jugar amb ell”, va acabar.

Sempre respecto a tothom. Crec que hi ha una part de la premsa que no té respecte pel meu treball i la meva dedicació
Sé que està treballant molt per ajudar l’equip. No s’hauria de dubtar de les seves capacitats
Nelson Semedo
defensa del barça
A vegades, m’he de tapar les orelles per mantenir l’atenció en els partits i evitar que res em distregui
Philippe Coutinho
migcampista del Barça
Els xiulets han estat mínims. El públic del Camp Nou sap tot el que ens aporta Coutinho
Ernesto Valverde
entrenador del Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)