Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del Barça

“No són definitius però sí punts molt importants”

Ernesto Valverde estava molt satisfet amb la victòria del seu equip al camp de l’Alavés. El FC Barcelona es podria proclamar avui mateix campió de lliga si l’Atlético de Madrid no és capaç de vèncer el València al Wanda Metropolitano. El tècnic blaugrana, però, va seguir mantenint el seu discurs prudent, malgrat que sí que va admetre que els tres punts aconseguits a Vitòria ja els deixen el títol a tocar. “No són tres punts definitius però sí que són importantíssims. Ja veurem què passa demà. Ens és igual. Volem guanyar i ja veurem quan podrà ser.” Valverde va admetre que els va costar perquè els vitorians es van tancar bé al darrere: “Ha estat un partit en què ells es tancaven bé al darrere. Era difícil travessar les seves línies. Defensaven bé i junts. Era qüestió de paciència. Després del gol ells s’han obert i hem tingut més ocasions.” El tècnic va revelar que va reclamar ser més incisius als seus jugadors: “Els he dit que havíem d’intentar ser més contundents en l’última línia. Arribàvem bé en zones de xut. Teníem domini però ens faltaven ocasions.”

Elogis de Valverde cap a Carles Aleñá, que va obrir la llauna i va fer un molt bon partit. Precisament, és un dels jugadors a qui va demanar que provés més el xut: “Aleñá té molta arribada i molt bon xut. En el primer temps ha estat reticent a xutar. Va ser màxim golejador en el B. Ordena el joc, es gira bé. Ha fet un gran partit, m’alegro molt per ell.”

Sobre la suplència de Messi, va explicar que ja tenien parlat que entrés en el segon temps. “La idea era que Messi jugués i a més a més el resultat no estava clar. Messi té reptes individuals a davant però avui convenia descansar. Vull que els jugadors estiguin actius.”

EL TÍTOL

“Volem guanyar i ja veurem quan podrà ser. Ja veurem què passa demà a Madrid”

ALEÑÁ

“Té arribada i molt bon xut. Ordena el joc, es gira bé. M’alegro molt per ell”

MESSI

“La idea era que jugués, el resultat no estava clar. Avui convenia descansar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)