Barça

El títol de lliga haurà d’esperar fins dissabte

Ajornat. Després de la victòria de l’Atlético, el Barça serà campió si derrota el Llevant al Camp Nou. També ho serà si els de Simeone perden hores abans

El títol de lliga haurà d’esperar. Com a mínim fins dissabte. Necessitava el Barça que l’Atlético de Madrid perdés al Wanda Metropolitano contra el València, però els de Diego Simeone van aconseguir una disputada victòria contra els de Marcelino (3-2) en un gran partit de futbol i ajornar d’aquesta manera la celebració de la 26a lliga blaugrana de la història, la vuitena en els últims onze anys, la desena en els últims quinze.

Tot i la victòria de l’equip madrileny, amb dotze punts en disputa, el Barça té un avantatge de nou punts sobre l’Atlético de Madrid més el goal average. Els d’Ernesto Valverde seran campions dissabte si derroten el Llevant al Camp Nou. Ho podrien ser abans si l’Atlético de Madrid perd el seu partit. Juga a un quart de cinc de la tarda contra el Valladolid al Wanda Metropolitano. Sembla difícil que aquesta segona possibilitat pugui passar. És cert que el Valladolid arriba al partit molt necessitat de punts per evitar el descens, però la solvència de l’Atlético de Madrid com a local aquesta temporada en la lliga és innegable. No ha perdut ni un partit en el campionat al Wanda Metropolitano.

Valverde haurà de decidir en els pròxims dies quina alineació treu dissabte contra el Llevant. Si aposta per un equip molt titular per acabar de sentenciar el títol o si mira de guanyar-lo amb molts suplents i dona descans als seus millors homes pensant en el partit d’anada de les semifinals de la lliga de campions contra el Liverpool de dimecres. El Llevant també arriba a la jornada lluitant per evitar el descens i necessitat de punts, tot i que una mica alliberat després d’haver golejat ahir el Betis. Els de Paco López estan a tres punts del Girona, que ara ocupa la tercera plaça de descens al davant de Rayo i Osca.

L’ALINEACIÓ

Apostarà Valverde pel seu millor onze o pensarà en el Liverpool?
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)