Barça

Valverde: “Vull que Rubiales tingui feina demà”

Barça-Llevant. Roda de premsa prèvia al partit

Dia D, Hora H. El gran dia, vaja. El Barça pot proclamar-se campió de lliga demà dissabte. Ho té tot a favor. Després que dimecres l’Atlético de Madrid ajornés la celebració blaugrana guanyant al Wanda contra el València per 3-2, demà el Barça torna a tenir una doble oportunitat. Serà campió si l’Atlético perd a casa contra el Valladolid o si el Barça guanya el seu partit contra el Llevant, o fa el mateix resultat que l’Atlético. Ernesto Valverde n’ha parlat de tot plegat fa uns minuts en roda de premsa. Aquestes han estat algunes de les seves valoracions:

La lliga, a tocar. Demà dia clau

“Demà és un dia important. És un partit que et pot donar una lliga. Juguem a casa nostra, davant la nostra afició i no podem fallar”.

Millor guanyar-la guanyant contra el Llevant, o ser campió ja abans del partit?

“És igual l’escenari. El que volem és guanyar la lliga. Acceptaré qualsevol fórmula. Volem que demà el camp sigui una festa sigui d’una manera o d’una altra”.

La presència de Rubiales entregant el possible títol

“Espero que demà el president de la Federació tingui feina i no vingui només a mirar un partit”.

És un plus guanyar la lliga contra el Llevant després de tot el cas Chumi?

“Nosaltres no pensem en aquest tipus de coses. Només pensem que jugarem contra un equip que es juga el descens i que no ens posarà les coses fàcils”.

Regnat blaugrana a la lliga. Vuit de les últimes onze, deu de les últimes quinze.

“El fet que el nostre club hagi guanyat tantes lligues en els últims anys és una cosa a la qual li donem moltíssim valor. Guanyar una lliga és un premi a la feina de tota una temporada. La Champions i la copa poden dependre de moments puntuals. A la lliga en canvi et pots equivocar molt poc i has de fer-ho molt bé durant tot l’any.

El partit del Liverpool

“Ara només pensem en el Llevant. Molts equips canviarien el seu lloc pel nostre. És un partit que ningú es vol perdre. Després ja pensarem en el Liverpool. El que està clar és que guanyar la lliga et dona un plus d’energia de cara al partit de dimecres”.

Segona lliga per a Valverde amb el Barça.

“Estic molt content a nivell personal. El que estem fent és molt difícil i estem absolutament satisfets. Tenim jugadors extraordinaris i amb ells les coses són més fàcils”.

Rotacions en les últimes tres jornades de lliga en cas de guanyar demà?

“Les lligues no es guanyen amb només 11 jugadors. El campionat és tan llarg que hi ha marge per tot. L’altre dia va marcar Aleñá... és bo que apareguin jugadors”.

El juvenil i la Youth League.

“Els títols en el futbol formatiu estan bé, però és més important competir. Que el juvenil A jugui per guanyar aquesta Youth League és una gran notícia però ho és més que tinguin experiències en aquest tipus de situacions i partits. És un pas més cap a la seva formació i cap al seu objectiu de jugar al primer equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)