Barça

UEFA Women’s Champions League

Una història per escriure

UEFA Women’s Champions League. El Barça, que arrossega un 0-1 del partit d’anada, és a les portes de segellar la seva primera aparició en una final europea (12 h, #Vamos i Barça TV)

Encara amb assignatures pendents en la lliga, el Barça pretén situar l’excel·lència en el seu futbol femení mirant cap a Europa. Els equips llegendaris han trobat en el campionat del KO continental el seu refugi i reconeixement i el Barcelona ha jugat bona part de les seves cartes en l’èxit en la Champions League. La gran aposta econòmica ja ha donat els seus primers resultats: l’equip blaugrana està a punt de posar la bandereta en el seu cim particular amb l’accés, per primer cop en la seva història, a la final de la copa d’Europa. Encara hi ha, això sí, un últim escull per aconseguir el bitllet cap a Budapest ja que haurà d’imposar el 0-1 aconseguit en el partit d’anada a Munic i segellar el passi avui mateix en un Miniestadi que es preveu ple de gom a gom.

Al Barça l’acredita el resultat de l’anada, que obliga el Bayern a fer dos gols d’entrada, i també el seu gran estat de forma. Onze victòries consecutives han portat l’equip de Lluís Cortés al moment més dolç de la temporada: “Físicament i mentalment arribem en un bon moment”, afegeix el tècnic Lluís Cortés que no vol especular amb l’avantatge obtingut a Munic: “Hem de ser conscients el futbol que ens va anar bé en el partit d’anada. Volem ser atrevides, valentes i tenir ocasions per marcar gol. És l’única manera que tenim de jugar i hem de portar-ho al màxim nivell.”

El Barça està davant d’una fita històrica però en el futbol professional, la pressió es relativitza: “Crec que l’entorn està més nerviós que nosaltres mateixes”, afirmava Alèxia Putellas: “Al cap i a la fi, començarà el partit i serà un partit com tants que hem jugat fins ara. És veritat que estem a les portes de la final però no deixarem de treballar i intentar guanyar com ho fem sempre.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)