Barça

“Veure gaudir la nostra gent ens fa feliços”

Ernesto Valverde Entrenador del Barça

Moments abans de recollir la copa que acredita el Barça com a campió de la lliga 2018/19, Ernesto Valverde no amagava la seva satisfacció. L’entrenador blaugrana explicava així com havia viscut el partit: “Hem disposat de moltes oportunitats que no han entrat i això ens ha creat una certa tensió. Quan, per fi, hem pogut marcar, ells se’ns han llançat al damunt i han gaudit d’un parell d’ocasions molt clares. La jugada que ha acabat amb la pilota al pal ha estat increïble. Nosaltres també hem pogut sentenciar i, com que no ho hem fet, hem acabat amb un cert nerviosisme.”

En tot cas, el tècnic del Barça subratllava el mèrit del seu equip. “Guanyar el títol amb aquest marge de punts és molt difícil. I més amb els competidors que tenim. Per sort, ho hem aconseguit durant dos anys seguits. Estem molt contents i feliços de veure la nostra gent gaudint”, deia mentre el Camp Nou celebrava la 26a lliga del seu equip. Sobre l’actuació de Leo Messi, que no va ser titular però va sortir en la segona part i va signar l’únic gol del partit, Valverde va comentar que: “Estava previst que jugués després del descans. Tenia clar que havia de jugar, perquè dimecres que ve tenim un partit molt important i havia d’estar actiu. Finalment, ha marcat el gol decisiu, perquè marca a tot arreu, i hem aconseguit el títol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)