Barça

“El triplet continua sent el gran objectiu”

Bartomeu. El màxim mandatari blaugrana, que va viure tot el partit al costat de Rubiales i el president Torra, vol la triple corona

“És un orgull ser culer i tenir aquests jugadors. Estem tots molt contents. És una gran nit per a tots els barcelonistes”. “La lliga sempre és el nostre objectiu. El de cada any. I ho hem pogut celebrar com cal, amb la nostra afició. Poder aixecar el trofeu just el dia que guanyes la lliga és una bona iniciativa de la federació. Fa justícia amb els futbolistes.” “Volíem aquesta lliga i ja la tenim. Ara, el triplet. Continua sent el gran objectiu.” Paraules de Josep Maria Bartomeu. El president del Barça era ahir un home feliç. Rendit al seu Barça i rendit al geni: “Messi és Messi. És el millor jugador del món. Quan ell és al camp, passen coses. Lidera i té màgia. I, a més, ha pogut fer el gol de la victòria. Estem molt contents de tenir un jugador així amb nosaltres”, admetia al final del partit.

Bartomeu també va aprofitar per inflar el pit i va recordar: “Des del 2004, any què jo ja era al club, hem aconseguit 33 títols de futbol.”

També va parlar el vicepresident, Jordi Cardoner, que, com és lògic, va donar també moltíssima transcendència a aquest cicle guanyador: “Estic molt content. S’hi ha de donar molt valor, a tot això. Jo vaig veure guanyar dues lligues en 25 anys i mira ara. I no ens volem aturar aquí. Volem també la copa i la Champions.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)