Barça

“Aturar Messi no és possible”

Jürgen Klopp. El tècnic del Liverpool diu que sap les dificultats que tindran per frenar l’argentí, però que ho intentaran. Assegura que li agrada el Camp Nou i que miraran de marcar

Jürgen Klopp, tècnic del Liverpool, és un dels grans culpables del retorn a l’elit del futbol europeu del club d’Anfield. L’alemany, després de classificar l’equip anglès per a la final de la Champions el curs passat, té aquesta temporada l’oportunitat de repetir. Per fer-ho, haurà d’eliminar el Barça. “Desitjo que arribi el partit, tot i saber que serà complicat. Serà un partit emotiu i intentarem tenir avantatge per al partit de la setmana vinent, tot i que som conscients que juguem contra el Barça, un equip amb jugadors de gran qualitat. Messi? Haurem d’estar pendents d’ell en algunes fases del partit, però no sempre. Si només estem pendents d’ell, malament, perquè el Barça té altres grans jugadors que ja han guanyat la lliga. Aturar Messi no és possible, però ho hem d’intentar. He vist molts partits d’ell perquè m’agrada el futbol. Nosaltres el que hem de fer és jugar a futbol”, va dir Klopp, que hi va afegir que, si Messi vol la Champions, ells “també”.

L’entrenador del Liverpool va voler també treure importància a la polèmica sorgida per unes paraules seves en les quals deia que el Camp Nou no és un temple del futbol. “A vegades els periodistes sou al·lucinants. Parlem de moltes coses i us quedeu amb això. Sóc seguidor del futbol des de fa molt temps, he estat en aquest estadi, perquè no m’hauria d’agradar?”

Klopp, que va dir que un empat seria un bon resultat per al Liverpool, va parlar també dels dos títols que disputa l’equip d’Anfield, la Premier i la Champions. “Estic molt bé jugant-me els dos títols, seria millor que algú ens truqués i ens digués que ja som campions, però això no passarà. Ens hem guanyat aquest dret. Fa un parell d’anys era important classificar-se per a la Champions i ara som per segon any consecutiu en unes semifinals. Volem un bon resultat que ens doni possibilitats amb vista a la setmana que ve”.

També va dir-hi la seva el davanter Sadio Mané, que va destacar que els anirà bé per aquest partit la final perduda el curs passat contra el Real Madrid. “L’experiència de l’any passat en la final va ser molt bona. Ho intentarem aprofitar, sabent que ara ens enfrontem al millor equip del món.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)