Barça

Valverde

Entrenador del Barça

“Si tens deu minuts dolents el Liverpool t’atropella”

Dissabte entrava en el selecte club dels nou entrenadors de la història del Barça que han guanyat almenys dues lligues; avui aspira a fer un pas endavant important cap a la seva primera final de la Champions com a tècnic. Dies agitats emocionalment per a Ernesto Valverde. Espera el Liverpool de Jürgen Klopp i espera el triplet. En l’horitzó, igualar el que van aconseguir Guardiola i Luis Enrique.

El d’aquesta nit és un partit importantíssim per a tot el barcelonisme. També per a la carrera de Valverde. Semifinals en majúscules contra un dels finalistes de l’edició anterior. Màxim respecte per aquest Liverpool: “És un equip molt potent. El seu nivell de pressió i el seu ritme de joc són altíssims. Són unes característiques que ja tenia el Dortmund de Klopp i ho ha aconseguit traslladar també al Liverpool. Nosaltres ja hem guanyat la lliga i ells encara s’estan jugant la Premier amb el City, però no crec que això els distregui. Jugarem contra un grandíssim equip.”

Valverde avisa dels perills dels reds i avisa de les seves ratxes de joc. Prohibides les desconnexions, perquè el Liverpool és com una allau o un huracà que en qüestió de minuts ho pot sepultar o devastar tot. “El Liverpool et pot destrossar en deu minuts. T’atropellen. Et passen per sobre. I això és el que hem de vigilar que no passi”, alertava.

Contra l’efervescència del Liverpool, la carta Messi. El geni arriba a punt per al partit després de descansar d’inici contra l’Alavés i el Llevant: “Messi està bé. Ha descansat més que altres jugadors en aquestes últimes setmanes perquè el calendari està molt carregat i ho hem cregut convenient. Però arriba al partit en perfectes condicions.” També Luis Suárez: “Està motivat. Com sempre. De fet, encara que no juguéssim contra el Liverpool, Suárez estaria igual de motivat perquè ell és així. M’hauria agradat que l’altre dia contra el Llevant hagués pogut descansar una mica, però vaig prioritzar guanyar la lliga.”

Valverde, que va voler treure dramatisme quan se li va preguntar si aquest era el partit més important de la seva trajectòria com a tècnic, sí que va admetre que és un partit important i va fer una crida als culers: “El Camp Nou serà el de les grans ocasions. El públic haurà de jugar un paper important. Esperem més de noranta mil persones, com el dia del Llevant.” Certament, una cita única per mostrar a Klopp la mística del Camp Nou en les grans nits europees.

EQUIP AMB SEGELL

“Pressionen i el seu ritme és altíssim. Com feia el Dortmund de Klopp”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)